Hotel Moby Dick****

Moby Dick Pavillions hotel steiger strand zee Plage de Santa Giulia Corse Corsica

Hotel Moby Dick. Entre mer et réserve naturelle. Dat is de unieke ligging van dit verleidelijke viersterrenhotel. Via een 2 kilometer lange toegangsweg kom je bij dit stukje paradijs op aarde. De lagune is adembenemend en de azuurblauwe zee en het beroemde zandstrand van Santa Giulia maken dit hotel tot must voor liefhebbers van het Grote Genieten.

Sobere luxe

De 44 ruime kamers van Hotel Moby Dick kenmerken zich door ingetogen raffinement en hebben airconditioning en een open loggia met zitje en uitzicht op de lagune of de baai. Het hotel heeft een privégedeelte met ligbedden en parasols op het Plage de Santa Giulia. Er is een service voor hapjes en drankjes. Ontbijten, lunchen & dineren kun je uitstekend in restaurant La Table du Moby Dick. Jouw auto parkeer je gratis op de nabijgelegen parking.

Bio boterhammen met je voeten in het zand

Even iets anders? Bij l’Oasis Santa Giulia zit je goed! Lekker chillen op een strandbed of een fijne siësta houden in een hangmat ... met uitzicht op de zee. En ze serveren er goddelijke broodjes en drankjes! Alles is bio en lokaal: de trend van het moment. Van het Ribella-bier tot de Gariguette-aardbeien van de Alzetta-boerderij, alles 'local' en 'home made'. Wij zeggen: doen!

Stads vertier

Cliff hanger Bonifacio vind je op een kleine 20 kilometer van Hotel Moby Dick. Het levendige centrum van Porto-Vecchio, ook wel de ‘stad van zout’ genoemd, ligt op 7 kilometer. Porto-Vecchio is na Ajaccio en Bastia de grootste stad op Corsica. Net als in andere steden op Corsica vind je hier een boven- en een benedenstad. In en om de haven in de benedenstad vind je een wirwar aan straatjes, terrasjes en winkeltjes. Het is er luidruchtig en gezellig. In de bovenstad is de Place de la République niet te missen; de gezellige bedrijvigheid op dit plein maakt het tot geliefde stop voor een ijsje of een drankje.