Belvedere-Campomoro

Belvedere-Campomoro Anse-de-Genois Pointe-de-Campomoro Corsica frankrijk rotsformatie gezicht erosie

Belvedere-Campomoro, een uniek stukje Corsica. De praktisch onbewoonde kuststrook maakt dit deel van Corsica ideaal voor lange wandelingen. Het strand is, in tegenstelling tot andere strandjes in de omgeving, minder kiezelachtig en het water is zo mooi helder dat zwemmen met de vissen mogelijk is!

Very Instagramable

Wie op zoek is naar fotomomentjes is in de directe omgeving van Belvedere-Campomoro aan het juiste adres. Tijdens de rit naar de baai kan je al een paar keer aan de kant gaan staan om van het uitzicht te genieten. Laat je betoveren door het verpletterend mooie spel der elementen bij de Anse des Genois. Grillige rotsen met gaten of rotspartijen met afgeslepen ronde vormen en in vele kleurschakeringen; ze zijn allemaal even mooi. Zo is daar ‘De Hanenkam’, een fotogenieke geërodeerde rotsformatie. Reden temeer om 'm op de gevoelige plaat vast te leggen.

Uitzicht

De Genuese verdedigingstoren uit 1586 is een andere publiekslieveling bij Belvedere-Campomoro. Deze 'Tour de Campomoro' kan tegen betaling beklommen worden. De wandeling naar de toren vanuit het dorp is absoluut de moeite waard. Eenmaal boven word je beloond met een prachtig uitzicht op de Golf van Valinco. Op het strand kun je vervolgens iets eten en drinken of gewoon uitpuffen van je inspanning.

 

Chambre d'hote Canti di U Grillu

 mooi zwembad
 copieus ontbijt
 strand op 800 meter

Laagseizoen vanaf € 62 p.p.p.n. 2PK LO
Hoogseizoen vanaf € 88 p.p.p.n. 2PK LO