Autohuur

Autohuur op Corsica. Het Ile de Beaute ontdekken gaat niet zonder auto. Kies jij ervoor per vliegtuig naar het eiland te reizen, heb je een huurauto nodig om een mooie road trip te kunnen maken. SkiMaquis kan deze auto alvast voor je reserveren. Het enige dat jij na aankomst op de luchthaven hoeft te doen, is het ophalen van jouw bolide bij het kantoor van de betreffende verhuurder, zodat jouw (rond)reis op Corsica kan beginnen.

Autohuur Corsica Frankrijk rotsen zee kentekenplaat

Hoe werkt het?

Alle categorieën zijn beschikbaar wat autohuur betreft. Je reserveert een categorie en geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. Je kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren. De bagage- en personencapaciteit zijn per categorie binnen de autohuur verschillend. Als jouw gekozen categorie ter plaatse niet beschikbaar blijkt, dan krijg je een gelijkwaardige auto of een upgrade naar een hogere categorie. Met de diverse opties stel je de autohuur volledig naar wens samen. Denk hierbij aan de afkoop eigen risico, 2e bestuurder, geen borg, aftanken, verschillende ophaal- en afleverlocaties. Er zijn volop mogelijkheden de autohuur op jouw wensen af te stemmen.

Veilig op reis

Wij werken samen met Sunny Cars. Jouw huurauto is standaard optimaal verzekerd, ook tegen schade aan glas, banden, bodem, dak en tegen diefstal. De lokale verhuurder vraagt ter plaatse een waarborgsom. Dit is een garantie voor de verhuurder en de hoogte van de borg is per verhuurder afhankelijk. Uiteraard is dit bedrag bij reservering bekend. Om deze borg te voldoen is er een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht. De borg wordt van je creditcard afgeschreven (dus houd rekening met een tijdelijk lagere bestedingslimiet) en na de huurperiode wordt deze binnen 5 dagen weer teruggestort. Mits geen schade, anders wordt dit verrekend en zal de resterende borg door Sunny Cars worden teruggestort. Dit geldt uiteraard alleen wanneer je je aan de voorwaarden hebt gehouden. Let op: geen creditcard op naam van de hoofdbestuurder = geen huurauto!