Residence U Paesolu Pinarello ****

Beschrijving

Residence U Paesolu Pinarello biedt appartementen en vakantiewoningen op een schaduwrijk park met uitstekende ligging, op 800 meter van het mooie strand van Pinarello. Sainte-Lucie de Porto-Vecchio vind je op 3 kilometer.

Dit kleinschalige vakantiepark telt 70 comfortabele accommodaties met airco. Een fijn zwembad met kinderbad is er voor je ontspanning. In het hoogseizoen is er animatie (tegen betaling). Er is ook een tennisbaan. Voor een maaltijd kun je terecht in het restaurant met panoramisch terras. Het strand van Pinarello is vanaf residence U Paesolu Pinarello via een wandelpad te bereiken. Je auto kun je parkeren op de gratis parking bij het vakantiepark.

Porto-Vecchio, ook wel de ‘stad van zout’ genoemd, is na Ajaccio en Bastia de grootste stad op Corsica. Het ligt op korte afstand van Residence U Paesolu Pinarello. Net als in meerdere steden op Corsica vind je hier een boven- en een benedenstad. In en om de haven in de benedenstad vind je een wirwar aan straatjes, terrasjes en winkeltjes. Het is er luidruchtig en gezellig. In de bovenstad is de Place de la République niet te missen; de gezellige bedrijvigheid maakt het tot geliefde stop voor een ijsje of een drankje. En er is altijd schaduw: Le Bel Ombra, een boomachtige plant bij de kerk op het plein, houdt hier al sinds 1901 de wacht.

In het hoogseizoen is aankomst en vertrek op zaterdag (minimaal 7 nachten) verplicht.