Residence U Paesolu Pinarello

Residence U Paesolu Pinarello Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio Porto-Vecchio Corsica Frankrijk terras zwembad tuin park

Residence U Paesolu Pinarello biedt appartementen en vakantiewoningen op een schaduwrijk park met uitstekende ligging. Het dorp Sainte-Lucie de Porto-Vecchio ligt op 3 kilometer en op 800 meter vind je het mooie strand van Pinarello.  Plage de Pinarello is verkozen tot 1 van de 50 beste stranden ter wereld!

Comfort

De kleinschalige Residence U Paesolu Pinarello telt 70 comfortabele accommodaties met airco. Een fijn zwembad met kinderbad is er voor je ontspanning. In het hoogseizoen is er animatie (tegen betaling). Er is ook een tennisbaan. Voor een maaltijd kun je terecht in het restaurant met panoramisch terras. Het strand van Pinarello is via een wandelpad te bereiken. Je auto kun je parkeren op de gratis parking bij het vakantiepark.

Porti Vecchju

Porto-Vecchio, ooit toevluchtsoord voor piraten, is na Ajaccio en Bastia de grootste stad op Corsica. Het ligt op korte afstand van Residence U Paesolu Pinarello. Net als in meerdere steden op Corsica vind je hier een boven- en een benedenstad. In en om de haven in de benedenstad vind je een wirwar aan straatjes, terrasjes en winkeltjes. Het is er luidruchtig en gezellig. In de bovenstad zijn nog resten van de Genuese versterkingen te bezichtigen. Hier is de Place de la République niet te missen; de gezellige bedrijvigheid maakt het tot geliefde stop voor een ijsje of een drankje.

Cliffhanger

Het op witte kliffen gelegen Bonifacio is de stad met de meest spectaculaire ligging van Corsica. Een toeristisch treintje brengt je vanaf de levendige haven in de benedenstad naar de middeleeuwse bovenstad met de citadel en pittoreske pleintjes en –het lijkt wat merkwaardig- het cimetière marin, een prachtig gelegen necropolis op het uiterste puntje van de klif. Vanuit Bonifacio kun je een boottocht naar de Iles Lavezzi maken. Vanaf de boot heb je een schitterend zicht op de prachtige falaises, waar deze unieke stad om bekend staat.

In het hoogseizoen is aankomst en vertrek op zaterdag (minimaal 7 nachten) verplicht.

Benieuwd naar dit vakantiepark? Kijk dan de video ... en Français 😊