Ferme Auberge Domaine de Piscia

Ferme Auberge Domaine de Piscia Figari Corsica Frankrijk zwembad infinity pool uitzicht

Un véritable coup de coeur

Ferme Auberge Domaine de Piscia is een pareltje verscholen in de maquis, op slechts 15 minuten van de luchthaven van Figari en 19 km van de bijzondere stad Bonifacio. Dit werkende boerenbedrijf wordt gerund door de gepassioneerde familie Finidori, die het hun gasten graag naar de zin maken.

It's a family affair

De hele familie Finidori is in touw om het gasten naar de zin te maken: Maxence maakt overheerlijke worsten en neemt je graag mee voor een ritje in zijn buggy (ajb bij reservering aangeven in verband met de beperkte beschikbaarheid) en Marie nodigt je van harte uit de omgeving te paard te verkennen (ajb bij reservering aangeven in verband met de beperkte beschikbaarheid). Fris je kennis van de Franse taal op bij huismeester Marc: hij vertelt je met verve (maar dus wel in het Frans) over de geschiedenis van Ferme Auberge Domaine de Piscia. En dan is er ook nog een zonovergoten wijngaard: wijnmaker Mattéo deelt zijn passie graag met je en laat je met enthousiasme kennismaken met zijn biologische wijnen.

With a View

Deze sfeervolle boerenhoeve is een oase van rust in het zuiden van Corsica, nabij Figari. Het domein telt vele  eucalyptusbomen, maar je komt er ook eikenbomen en olijfbomen tegen. De maquis is er alomtegenwoordig. Ferme Auberge Domaine de Piscia telt 12 prachtig gedecoreerde kamers, met originele houten balken. Elke kamer heeft een compleet eigen sfeer. Alle kamers hebben airconditioning en zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Er is een mooi zwembad met ligbedden en alweer dat uitzicht!

Sterren van de hemel

Neem vooral de tijd om te genieten van de keuken van Ferme Auberge Domaine de Piscia:
maître restauratrice Christine Finidori nodigt je graag uit aan haar tafel. Diverse tongstrelende streekgerechten worden met liefde voor je klaargemaakt. Vraag haar gerust naar een picknickmand wanneer je eens een dag de schitterende omgeving wil verkennen.

Benieuwd naar dit bijzondere adres? Check dan het volgende filmpje: