Residence Porto Marine

Residence Porto Marine is een prima vondst, al zeggen we het zelf. De appartementen zijn sober, maar comfortabel ingericht. En het is er brandschoon! Ook de prijs is heel aantrekkelijk. Maar het allerfijnst is toch wel de ligging: vanuit jouw appartement bent je in no time aan zee. En als je geluk hebt kun je vanaf je balkon of terras genieten van mooie vergezichten over de Golf van Porto.

Ligging

Residence Porto Marine is een kleinschalig appartementencomplex in Porto Ota. Het complex ligt achter Residence Capu Seninu (zelfde eigenaars) en biedt appartementen die geschikt zijn voor maximaal 4 personen. Je hebt er de beschikking over jouw eigen kookgelegenheid en er is gratis wifi. De appartementen meten ongeveer 35 m¬≤ en je zit op ongeveer 400 meter van het strand. Pluspunt is het grote balkon with a view ūüėć

Optimaal comfort

We zeiden het al: de appartementen van Residence Porto Marine zijn sober ingericht. Maar qua comfort zit je hier zeker goed. De matrassen op de bedden zijn van hotelkwaliteit en zelfs de slaapbank ligt prima. In de keuken vind je alles wat je nodig hebt en er is zelfs een wasmachine.

Marathon Man

Vanuit je appartement in Residence Porto Marine zijn er tal van leuke uitjes te ondernemen. Een aanrader vinden wij een bezoek aan Girolata, het schiereiland dat vooral bekend werd door Guy, le facteur. Deze postbode is zelfs een aantal keer op tv geweest. Wat er zo bijzonder aan hem is? Guy Ceccaldi is een held! Vele tientallen jaren legde hij dagelijks de 15 kilometer naar het schiereiland (en weer terug) te voet af. En dat alleen om de post naar de inwoners van Girolata te brengen. Toen de pakketjes hun intrede deden, nam hij zijn '4 x 4 maquis' mee: zijn ezel Chu Tchou. In 2006 ging Guy met pensioen. Hij overleed in 2017. En zo kwam er een einde aan een prachtig verhaal. Want vandaag de dag komt de post 'gewoon' over zee ..

Afbeeldingsresultaat voor le facteur de girolata"

 Parkeerplek voor 1 auto
 Airconditioning
Wifi
Bedlinnen en handdoeken