Hotel Perla Rossa ****

Hotel Perla Rossa Ile Rousse Corsica Frankrijk SkiMaquis OntdekCorsica balkon kamer superieure zeezicht ontbijt

Hotel Perla Rossa in Ile Rousse is wakker worden in een 18e-eeuws Italiaans palazzo met uitzicht op de zee en koffie drinken op het terras aan het water. Daar word je toch blij van?

A home away from home

De vier sterren die Hotel Perla Rossa telt, zie je terug in de luxe details en het raffinement van de inrichting: sober & strak, bijna minimalistisch. De oprechte gastvrijheid & vriendelijke service van het personeel zorgen voor een 'thuis- gevoel'. De fenomenale ligging aan zee en het uitzicht op het water en het karakteristieke Ile Rousse zijn de spreekwoordelijke kers op de taart.

De meeste (zeer ruime!) kamers van Hotel Perla Rossa hebben een spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee of kijken uit op het sfeervolle oude centrum van Ile Rousse. De 10 suites zijn ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Alle kamers hebben een kluis, een minibar en airconditioning. Het hotel heeft geen kamers die geschikt zijn voor mensen met een mobiele beperking.

Actief

Je vervelen is geen optie in Ile Rousse. Het kleurrijke havenstadje heeft je genoeg te bieden. Slenter in de schaduw van eeuwenoude platanen over Place Paoli of speel een potje pétanque op de schaduwrijke Grande Place. Bezoek de 19e eeuwse, neoklassieke markthal met de 21 zuilen en maak een schitterende wandeling langs de kust. Unieke belevenis: ontdek deze schitterende regio à cheval. Vanaf de rug van een paard bezoek je -onder begeleiding- de meest spectaculaire plekken in 'De Tuin van Corsica'!