Le Roc e Fiori Boutique Hotel ****

Hotel Le Roc E Fiori Porto-Vecchio Bocca del'Oro Corsica Frankrijk gebouwen terras zwembad kleurrijk Provence

Le Roc e Fiori Boutique Hotel is een heerlijk verwenadres op bij Porto-Vecchio en met het beroemde strand van Palombaggia op 5 minuten rijden. Er zijn hier heel veel 'vieilles pierres' en de rust op het domein wordt slechts onderbroken door het kalmerende geluid van kleine watervallen. Quelle charme!

Très stylish

De stijlvol ingerichte kamers in Le Roc e Fiori Boutique Hotel zijn ondergebracht in 2 gebouwen. In 'La Villa" vind je 17 kamers van het type privilege, luxe of junior suite. Er is 1 suite. In 'La Boiserie' zijn 6 junior suites met mediterraanse details ondergebracht. De kamers zijn met veel smaak ingericht en hebben gratis wifi & airco. Alle kamers hebben een terras met zitje en uitzicht op de parkachtige tuin. Het speels aangelegde zwembad met diverse bubbelbaden is de kers op de taart.

Alles doet denken aan een authentiek Provençaals dorp. De kleurrijke gevels van de diverse paviljoens, de olijfbomen, de slingerende paadjes, de geurige, parkachtige tuin met (sub)tropische vegetatie, maar ook de voor Corsica zo typische maquis maken dit adres übercharmant.

Service

Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd. Heerlijk luxe! Bij mooi weer zit je op het terras met prachtig uitzicht op de bergen en in de verte de Golf van Porto-Vecchio. Ook 's middags is er aandacht voor de innerlijke mens. Vooral de borrelplankjes zijn niet te versmaden! 's Avonds eet je natuurlijk lekker in de stad of in een van de vele restaurants aan zee. We raden je aan te reserveren en cash mee te nemen (beach restaurants). Bij de receptie helpen ze je graag.

Bleu lagoon

Huur eens een scooter om het geliefde zuiden van Corsica te ontdekken: surfers paradise Tonnara, de schelpvormige baai van Rondinara, de rotseilandjes in de ondiepe baai van Santa Giulia en het bountystrand van Palombaggia: al deze parelwitte zandstranden met hun heldere, turkooizen water geven je het gevoel op een tropisch eiland te zijn. Ervaar het miljonairsgevoel in privébaaitjes of ga de uitdaging aan en plan een excursie in het stoere binnenland.

De luchthaven van Figari ligt op 30 minuten rijden van Le Roc e Fiori Boutique Hotel. Parkeren is gratis.