Hotel Version Maquis Citadelle *****

Hotel Version Maquis Citadelle Bonifacio Corsica Frankrijk terras poef zwembad citadel uitzucht infinity pool

Hotel Version Maquis Citadelle vind je verscholen in de maquis tegenover de beroemde citadel van Bonifacio. Dit verwenadres met minimalistisch design kenmerkt zich door ingetogen luxe. Het hotel lijkt zich aan te passen aan het landschap, de infinity pool lijkt door het vrije uitzicht daadwerkelijk oneindig en de kamers zijn helemaal van nu.

Een met de natuur

Hotel Version Maquis Citadelle heeft 4 junior suites en 10 suites VM. Alle elegante, ruime kamers zijn zijn met veel oog voor detail ingericht en hebben een terras met prachtig uitzicht op de maquis of de citadel van Bonifacio. De badkamers zijn heerlijk ruim en hebben een inloopdouche met rain shower.

Gastro

De moderne en geraffineerde keuken van restaurant Le VM bereidt je gerechten met mediterrane accenten. Vanuit het restaurant heb je zicht op de geurige maquis en -alsof het niet genoeg is- op de spectaculair verlichte citadel van Bonifacio.

Bien-etre

Voor jouw well being is er een fitnessruimte en kun je massages en schoonheidsbehandelingen boeken. Bij de receptie reserveren ze met plezier een starttijd voor je bij de mooiste golfbaan van Frankrijk: de Golf de Spérone. Een transferbusje staat tot je beschikking wanneer je naar Bonifacio wil en met de SUV van het hotel kun je afgezet worden in de haven. Als klap op de vuurpijl heeft VM Citadelle 2 boten voor haar klanten. Je kunt meevaren naar de Lavezzi eilanden, het eiland van Cavallo of Sardinië. Een excursie naar de mooiste stranden in de omgeving voor een heerlijke lunch hoort ook tot de mogelijkheden. Verwennerij ten top!

Heb je de smaak te pakken? Bekijk dan de volgende video: