Auberge de Tesa

Auberge de Tesa Occhiatana Lozari Reginu Balagne Corsica Frankrijk gebouw terras exterieur façade

Auberge de Tesa is een charmante oude melkerij in Occhiatana, op 15 minuten van het prachtige strand van Lozari. De machtige Vallee du Reginu biedt je het juiste decor voor een mooie ontmoeting met de Balagne.

Melkerij

De 5 comfortabele kamers van de boerderijherberg zijn sober ingericht, maar kraakhelder. Elke kamer heeft airconditioning en een badkamer met douche & toilet. Vanuit jouw kamer heb je zicht op de bergen van de Vallée du Reginu.

Bon table

Auberge de Tesa heeft een goed restaurant waar eerlijke streekproducten (producten van de boerderij) de boventoon voeren. De gerechten zijn zowel authentiek als inventief. De chef heeft duidelijk plezier in zijn werk en bereid je met liefde de heerlijkste Corsicaanse lekkernijen. Je boekt jouw verblijf hier op basis van halfpension. Het diner bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht, een kaasplankje en een dessert

Strada di l'Artigiani

Auberge de Tesa is een prima uitgangspunt voor een tocht door de veelzijdige Balagne. Dit prachtige gebied vol vijgenbomen, olijfbomen, boomgaarden en palmbomen is bezaaid met hooggelegen dorpjes waar kronkelige straatjes je lang karakteristieke huizen voeren. Onze ultieme tip is het rijden van La Strada di l'Artigiani of de Route des Artisans (de route van de ambachtslui). Deze bijzondere route nodigt je uit om Corsicaanse tradities in jouw eigen tempo te ontdekken. Je kunt alleen maar bewondering hebben voor zoveel knowhow!

Mooi plaatje

Wanneer je in Auberge de Tesa verblijft, heb je de uitstapjes voor het kiezen. Het natuurschoon is er overweldigend. Zo vind je het prachtige strand van Lozari op een kleine 15 autominuten. Een geliefde spot doordat het een breed strand heeft dat geleidelijk afloopt naar het water. Verder is een wandeling door de prachtige vallei van de rivier Reginu ook een aangename dagbesteding: de Punta di Paraso verheft zicht majestueus boven de delta van de rivier. een lieflijk tafereel en een gewillig onderwerp voor je camera!