Hotel La Signoria*****

Hotel La Signoria Calvi Balagne Corsica Frankrijk terras parasols zwembad park bergen

Hotel La Signoria is überluxe hotel met artistieke flair. De staf, de setting, het eten, de faciliteiten en service .. in 1 woord: wow! Dit statige, 18e-eeuwse hotel ligt op een prachtig landgoed bij Calvi. Het privéstrand ‘Signoria Mare’ vind je op 4 kilometer van het hotel. De shuttle service van het hotel rijdt 4 x per dag op en neer naar het privéstrand.

Dodo

De originele, stijlvol ingerichte kamers, suites en villa's in Hotel la Signoria zijn van alle gemakken voorzien en hebben een balkon of terras met zitje en uitzicht op de parkachtige tuin of op de heuvels. Alle kamers bevinden zich in het hoofdgebouw of in een van de karaktervolle bijgebouwen. Er zijn 2 kamers beschikbaar voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Culinaire verwennerij

La Signoria’s chef Alexandre Fabris is heer en meester in de keuken van het gastronomische restaurant. Deze -hoe kan het ook anders- Bourgondiër kookt de sterren van de hemel. Op het privéstrand van het hotel kun je ook een hapje eten. Een eenvoudiger kaart voorziet in kleine en grote trek. Verder noemenswaardig zijn Bar Sinibaldi (met thee van Mariage Frères!), het fijne zwembad en spa Casanera ('made in maquis', met 100 % biologische producten).

De luchthaven van Calvi vind je op slechts 2 kilometer. De citadel van Calvi ligt op 6 kilometer. Parkeren is gratis voor gasten van Hotel La Signoria. Er is een gratis shuttle service van en naar de luchthaven Sainte Cathérine.

Sneak peak? Kijk dan dit filmpje: